Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Βάλτε βίντεο ως ήχο κλήσης στο Android κινητό σας !


Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ως ήχο κλήσης στο κινητό μας το αγαπημένο μας τραγούδι. Σε προηγούμενο άρθρο είδαμε πως μπορούμε να "κόψουμε" ένα αρχείο μουσικής ώστε να το χρησιμοποιήσουμε ως ήχο κλήσης. Όσοι όμως διαθέτουν Android κινητό έχουν την δυνατότητα να βάλουν ως ήχο κλήσης το αγαπημένο τους βίντεο με την χρήση του προγράμματος "Muz Video Ringtone". Απλά ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

Αρχικά θα πρέπει να πάμε στο Google Play και να ψάξουμε για την εφαρμογή "Video Ringtone Maker" όπως φαίνεται στην εικόνα :


Θα πρέπει να εγκαταστήσουμε την εφαρμογή πατώντας το κουμπί "Install". Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, ανοίγουμε την εφαρμογή και συμπληρώνουμε τα στοιχεία που μας ζητάει και στη συνέχεια πατάμε το κουμπί "Save".


Στη συνέχεια, εμφανίζεται η κεντρική οθόνη του προγράμματος. Πατώντας το κουμπί "Video" παρατηρούμε ότι προστέθηκαν νέες επιλογές. Κάνουμε κλικ στο κουμπί download ώστε να ξεκινήσουμε την αναζήτηση στο διαδίκτυο για το βίντεο που θέλουμε να κατεβάσουμε και πατάμε "search".


Εφόσον ολοκληρωθεί το κατέβασμα της εφαρμογής πατάμε το κουμπί "Incoming Videos" για να ορίσουμε το βίντεο που θέλουμε ως ήχο κλήσης και πατάμε το κουμπί "OK".


Αυτό ήταν! Αρκεί να κάνουμε μια δοκιμαστική κλήση στο κινητό μας από κάποιο άλλο τηλέφωνο για να δούμε ότι πλέον εμφανίζεται το βίντεο που ορίσαμε ως ήχος κλήσης.

Στην περίπτωση που επιθυμούμε να γυρίσουμε στον απλό ήχο κλήσης που είχαμε ως τώρα απλά πατάμε το κουμπί "On/Off" στην κεντρική οθόνη της εφαρμογής. Όταν το κουμπί είναι μπλε σημαίνει ότι είναι ενεργοποιημένο το βίντεο ως ήχος κλήσης ενώ όταν το κουμπί είναι γκρι δεν είναι ενεργοποιημένο.

Παρακάτω εμφανίζεται ένα βίντεο που δείχνει αναλυτικά τα βήματα που αναφέραμε παραπάνω.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Related Posts with Thumbnails