Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Γρήγορη εξαγωγή ήχου από βίντεο.



Πόσες φορές σας έχει τύχει να δείτε κάποιο βίντεο και να ακούσετε ένα αγαπημένο σας κομμάτι ή μια ατάκα που σας ενθουσίασε; Δεν θα ήταν καταπληκτικό να μπορούσατε να φτιάξετε ένα αρχείο ήχου που να μπορούσατε να το αναπαράγετε στον υπολογιστή σας; Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από εργαλεία εξαγωγής ήχου από βίντεο. Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε το "Best Video Converter" με το οποίο μπορούμε από αρχεία βίντεο (MP4, .AVI, .MKV, .MPG κ.α.) να αποθηκεύσουμε τον ήχο σε μορφή ( MP3, .WAV, .OGG κ.α.)

Αρχικά θα πρέπει να κατεβάσουμε το πρόγραμμα πατώντας στο παρακάτω κουμπί.


Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του προγράμματος εμφανίζεται η κεντρική οθόνη του "Best Video Converter". Πατάμε το κουμπί "Open" πάνω δεξιά ώστε να επιλέξουμε το αρχείο βίντεο από τον υπολογιστή μας.


Αφού επιλέξουμε το αρχείο που θέλουμε πατάμε Open για να εισάγουμε το βίντεο στο πρόγραμμα.


Στη συνέχεια, πατάμε το κουμπί convert από το μενού του προγράμματος.


Στην οθόνη που εμφανίζεται επιλέγουμε σε τι μορφή θέλουμε να αποθηκευτεί ο ήχος στο παράδειγμα  μας επιλέξαμε τύπο αρχείου mp3.


Επιπλέον, μπορούμε να ορίσουμε τον φάκελο στον οποίο θα κάνουμε εξαγωγή το αρχείο ήχου καθώς  και στην περίπτωση που υπάρχει αρχείο με το ίδιο όνομα τι θα κάνει το πρόγραμμα (θα δημιουργήσει νέο αρχείο με άλλο όνομα, θα αντικατασταθεί το παλιό αρχείο με το καινούργιο ή να μην γίνει μετατροπή καθόλου). Αφού ολοκληρώσουμε τις ρυθμίσεις, πατάμε το κουμπί "Start Convertion" για να ξεκινήσει η μετατροπή.



Κατά τη διάρκεια της μετατροπής το πρόγραμμα μας ενημερώνει για την πρόοδο της μετατροπής καθώς και για τον χρόνο που υπολείπεται για την ολοκλήρωση της.


Όταν η διαδικασία μετατροπής ολοκληρωθεί αυτόματα ανοίγει ο φάκελος στον οποίο εμπεριέχεται το αρχείο mp3.


1 σχόλιο:

  1. καλό θα ήταν να μπορείς να παίρνεις ένα συγκεκριμένο κομματι και όχι όλο το βίντεο πχ να βγάλεις τα τραγουδια απο μια ταινία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Related Posts with Thumbnails