Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Πως να αλλάξετε την οθόνη σύνδεσης σας (Log On Screen) στα windows 7

 
 
 
Οι αλλαγές σε  screensavers, wallpapers, στον τύπο και στο μέγεθος της γραμματοσειράς είναι σημαντικές για όλα τα επίπεδα των χρηστών. Αναγνωρίζοντας αυτό, η Microsoft έχει καταστήσει ευκολότερο από ποτέ να εφαρμόσει και να προσαρμόσει μεμονωμένα θέματα με τα Windows 7.
Αυτή τη φορά, πρόκειται να σας δείξουμε πώς να προσαρμόσετε στα Windows 7 την οθόνη σύνδεσης. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για να επιτευχθεί αυτό, με και χωρίς λογισμικό τρίτων.
Καταλαβαίνουμε πως πολλοί άνθρωποι μπορεί να μην θέλουν να βασιστούν σε μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή, ενώ άλλοι θα εκτιμήσουν την ταχύτερη καιασφαλέστερη διαδρομή. Πρώτα είναι η πιο άμεση προσέγγιση, και στη συνέχεια η χρησιμότητα του. 
Άμεση προσέγγιση
Με αυτήν την μέθοδο θα χρειαστεί να τροποποιήσετε την registry, και αν αυτό βάζει ένα κόμπο στο στομάχι σας, πρέπει να περάσουμε στην επόμενη ενότητα.

Βήμα 1: Ανοίξτε το μενού Έναρξη των Windows και πληκτρολογήστε regedit στη γραμμή αναζήτησης.

Βήμα 2: Κάντε δεξί κλικ στο κλειδί HKEY_LOCAL_MACHINE και επιλέξτε Εύρεση

Βήμα 3: Αναζήτηστε για OEMBackground, το οποίο θα πρέπει να είναι σε: Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Authentication\LogonUI\Background. Εάν το κλειδί δεν υπάρχει, προσθέστε μια νέα τιμή DWORD με το όνομα OEMBackground.

Βήμα 4: Κάντε διπλό κλικ στην είσοδο, OEMBackground και αλλάξτε την τιμή από 0 σε 1


Βήμα 5: Ανοίξτε τον Windows Explorer και μεταβείτε στην ακόλουθη διαδρομή: % windir% \ system32 \ OOBE

Βήμα 6: Δημιουργήστε ένα νέο φάκελο που ονομάζεται info , και ανοίξτε το

Βήμα 7: Δημιουργήστε ένα νέο φάκελο μέσα στον  info και ονομάστε τον backgrounds

Βήμα 8: Μετονομάστε το επιθυμητό wallapaper σας ως backgroundDefault.jpg και τοποθετήστε το μέσα στο  φάκελο backgrounds (οι εικόνες πρέπει να είναι μικρότερες από 245KB σε μέγεθος).

 
Αυτό θα πρέπει να αρκεί, τώρα  απλά κλειδώστε  τον υπολογιστή σας, αποσυνδεθείτε ή  επανεκκινήστε και  δείτε το με τα μάτια σας.
 
Λογισμικό τρίτων κατασκευαστών
Εάν δεν αισθάνεστε άνετα με το να αλλάξετε τις ρυθμίσεις στην registry - ή απλά να έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε με το χρόνο σας, το καταλαβαίνουμε. Διάφορες εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών  μπορoύν να αλλάξoυν την προεπιλεγμένο wallpaper σύνδεσης των Windows 7, αλλά η αγαπημένη  μας είναι η Tweak.com 's Changer Logon.

Το λογισμικό είναι πραγματικά πάρα πολυ εύκολο στη χρήση, δεν απαιτεί εγκατάσταση, και έχει ακόμη και ενσωματωμένα εργαλεία για την αυτόματη αλλαγή μεγέθους των εικόνων σας, αφήνοντας το αρχικό αρχείο ανέπαφο. Η Changer Logon σας επιτρέπει επίσης να αλλάξετε γρήγορα το προεπιλεγμένο wallpaper σας  πίσω από την οθόνη σύνδεσης των Windows 7.


Ξεκινήστε με τη λήψη της εφαρμογής από εδώ και στη συνέχεια αποσυμπιέστε το εκτελέσιμο. Εκτελέστε το πρόγραμμα και όπως βλέπετε στην παραπάνω εικόνα εμφανίζονται οι επιλογές :

«Change Logon Screen» : Σας επιτρέπει να περιηγηθείτε σε μια νέα εικόνα
«Test» : θα μας φέρει την οθόνη σύνδεσης μας (Log on screen)
«Revert to Default Logon Screen» : Επαναφέρει το αρχικό wallpaper των Windows 7

Όποιον από τους δυο τρόπους και αν επιλέξετε τα Windows θα έχουν μια ποιο οικία σε εσάς εμφάνιση



Πηγή : techspot

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΑ Ο ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα βήματα που θα πρέπει να προσέξουμε είναι

    Βήμα 6: Δημιουργήστε ένα νέο φάκελο που ονομάζεται info , και ανοίξτε το (υπάρχει περίπτωση στον υπολογιστή μας στην διαδρομή C:\Windows\System32\oobe να υπάρχει ήδη αυτός ο φάκελος, σε αυτήν την περίπτωση ΔΕΝ δημιουργούμε νέο φάκελο

    Βήμα 7: Δημιουργήστε ένα νέο φάκελο μέσα στον info και ονομάστε τον backgrounds (το όνομα του φακέλου πρέπει να ειναι backgrounds)

    Βήμα 8: Μετονομάστε το επιθυμητό wallapaper σας ως backgroundDefault.jpg (επίσης και εδώ θα πρέπει να ονομάσουμε την εικόνα με το όνομα αυτό )και τοποθετήστε το μέσα στο φάκελο backgrounds και το συχνότερο λάθος είναι εδώ :(ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 245KB ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Related Posts with Thumbnails