Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Συνδεθείτε σε πολλαπλούς λογαριασμούς Facebook ταυτόχρονα!


Το Facebook πλέον έχει κατακτήσει μία από τις πρώτες θέσεις στον τομέα των κοινωνικών δικτύων, με αποτέλεσμα η χρήση του να αυξάνεται ραγδαία. Πολλοί δεν αρκούνται σε έναν μόνο λογαριασμό και μπορούν να χρησιμοποιούν περισσότερους. Για παράδειγμα κάποιος μπορεί να έχει δημιουργήσει έναν προσωπικό λογαριασμό Facebook και έναν επαγγελματικό. Όταν προσπαθήσει όμως να συνδεθεί και στους δύο ταυτόχρονα δεν θα μπορέσει γεγονός που είναι αρκετά εκνευριστικό. Θα δούμε μερικά "κολπάκια" ανάλογα με το πρόγραμμα περιήγησης στο internet που χρησιμοποιούμε ώστε να μπορέσουμε να συνδεθούμε ταυτόχρονα σε περισσότερους από έναν λογαριασμούς facebook.

  • Αν χρησιμοποιούμε τον Google Chrome

Αρχικά συνδεόμαστε στο facebook όπως πάντα. Στη συνέχεια πατάμε το εικονίδιο με το "γαλλικό κλειδί" πάνω δεξιά στον chrome ώστε να εμφανιστούν περισσότερες επιλογές και επιλέγουμε "Νέο παράθυρο για ανώνυμη περιήγηση" (New incognito window) ή εναλλακτικά μπορούμε να πατήσουμε το συνδυασμό πλήκτρων (Ctrl + Shift + N).


Θα μας εμφανίσει ένα παράθυρο "ιδιωτικό" στο οποίο αποθηκεύονται όλα τα cookies εκτός από τα cookies από τον πρώτο λογαριασμό. Επίσης θα παρατηρήσουμε ότι εμφανίζεται ένα εικονίδιο ενός μυστικού πράκτορα πάνω αριστερά στον Chrome.


Στο νέο παράθυρο που εμφανίστηκε πληκτρολογούμε την διεύθυνση www.facebook.com και συνδεόμαστε με τον δεύτερο λογαριασμό μας. Αντίστοιχα κάνουμε το ίδιο για να συνδεθούμε και με άλλον λογαριασμό.

Η μέθοδος αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο chrome και για σύνδεση σε πολλαπλούς λογαριασμούς για άλλες σελίδες όπως Gmail, Hotmail, Yahoo Mail,  Twitter.

  • Αν χρησιμοποιούμε τον Mozilla Firefox
Για να μπορέσουμε να συνδεθούμε σε πολλαπλούς λογαριασμούς facebook με τον Firefox θα πρέπει να εγκαταστήσουμε μια πρόσθετη εφαρμογή στον Firefox το Multifox. Πάμε στην σελίδα Μultifox και πατάμε στο εικονίδιο "Install Multifox" όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.


Αφού πραγματοποιηθεί η εγκατάσταση κάνουμε επανεκκίνηση στον Firefox. Στη συνέχεια συνδεόμαστε στον πρώτο λογαριασμό Facebook όπως πάντα. Στη συνέχεια πάμε Αρχείο -> Νέο Identity Profile ή εναλλακτικά μπορούμε να πατήσουμε το συνδυασμό πλήκτρων (Ctrl + Shift + Μ).


Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί συνδεόμαστε με τον δεύτερο λογαριασμό Facebook που διαθέτουμε.

  • Αν χρησιμοποιούμε Internet Explorer 8
Αρχικά συνδεόμαστε στον πρώτο λογαριασμό όπως πάντα. Στη συνέχεια πατάμε το πλήκτρο Alt και πάμε στο Αρχείο (File) -> Νέα συνεδρία (New Session).


Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί συνδεόμαστε με τον δεύτερο λογαριασμό Facebook που διαθέτουμε.

Πηγή : hackspc

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Related Posts with Thumbnails