Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Ταχύτατη ενσωμάτωση υπότιτλων σε ταινίες

Ένα από τα προβλήματα που έχουμε σίγουρα αντιμετωπίσει όλοι όσοι ασχολούμαστε με την αναπαραγωγή ταινιών σε DVD player, σε PS3 ή ακόμα και απευθείας στην τηλεόραση μας είναι η χρονοβόρα ενσωμάτωση υποτίτλων στην ταινία που θέλουμε να παρακολουθήσουμε. Την λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει το AVIAddXSubs.

Το AVIAddXSubs είναι ένα απλό στη χρήση, δωρεάν πρόγραμμα για να ενσωματώνουμε  υπότιτλους .srt σε αρχεία .avi, .mkv, .mp4 κ.α. Η  διαδικασία ενσωμάτωσης, διαρκεί 2 με 3 λεπτά (ή ακόμα και λίγα δευτερόλεπτα σε πολλές περιπτώσεις) και δεν πραγματοποιείται αλλοίωση της ποιότητας του βίντεο.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για την ενσωμάτωση των υποτίτλων είναι τα εξής : 
  • Αρχικά θα πρέπει να κατεβάσουμε το πρόγραμμα AVIAddXSubs στον υπολογιστή μας, το οποίο δεν απαιτεί εγκατάσταση και παράλληλα το μέγεθός του είναι λιγότερο από 1Mb. Το AVIAddXSubs θα αποθηκευτεί σε μορφή zip, επομένως θα πρέπει να το αποσυμπιέσουμε σε οποιοδήποτε μέρος του σκληρού μας θέλουμε. Για να κατεβάσουμε το πρόγραμμα απλά πατάμε στο παρακάτω κουμπί.
  • Στη συνέχεια θα πρέπει σε ένα φάκελο να έχουμε το αρχείο της ταινίας και το αρχείο των υποτίτλων. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι και τα δύο αυτά αρχεία θα πρέπει να έχουν το ίδιο όνομα. Στο παράδειγμα που φαίνεται στην εικόνα χρησιμοποιήσαμε την ταινία με τίτλο "Codetech" με κατάληξη .avi και τους αντίστοιχους υπότιτλους Codetech.srt. 
  • Αφού είμαστε σίγουροι για τα παραπάνω βήματα πάμε στο φάκελο που έχουμε αποθηκεύσει το πρόγραμμα AVIAddXSubs και πατάμε διπλό κλικ στο αρχείο AVIAddXSubs για να ανοίξει το πρόγραμμα.
  • Στην αρχική οθόνη του προγράμματος που θα εμφανιστεί θα πρέπει πατώντας το κουμπί 1 να επιλέξουμε το αρχείο της ταινίας ή τους υπότιτλους που θέλουμε να ενσωματώσουμε. Όποιο από τα δύο και αν διαλέξουμε το AVIAddXSubs δεν θα έχει πρόβλημα. Αυτό που μένει για να ενσωματώσουμε τους υπότιτλους είναι να πατήσουμε το κουμπί 2 και να διαλέξουμε που επιθυμούμε να αποθηκεύσουμε την ταινία με ενσωματωμένους υπότιτλους. Ολοκληρώνοντας και αυτό το βήμα πατάμε το κουμπί 3 (Start). Αυτομάτως θα ξεκινήσει η διαδικασία ενσωμάτωσης των υπότιτλων, η οποία δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 2 λεπτά.
 Καθ όλη την διάρκεια της μετατροπής το AVIAddXSubs μας ενημερώνει για το ποσοστό των υπότιτλων που έχουν ενσωματωθεί στην ταινία. Με το που ολοκληρωθεί η ενσωμάτωση το πρόγραμμά μας πληροφορεί για το συνολικό χρόνο που διάρκεσε η μετατροπή. Στην περίπτωσή μας η ενσωμάτωση των υποτίτλων πραγματοποιήθηκε σε 1 λεπτό και 8 δευτερόλεπτα για μια ταινία μεγέθους 1,7GB. 

Η ταινία μας πλέον έχει ενσωματωμένους υπότιτλους και μπορεί να αναπαραχθεί σε DVD player, σε PS3 ή ακόμα και απευθείας στην τηλεόραση μας.

Προσοχή !!! Για να εμφανιστούν οι υπότιτλοι θα πρέπει να τους ενεργοποιήσουμε από το τηλεχειριστήριο ή το μενού της κάθε συσκευής.

251 σχόλια:

  1. kanontas to dwutero vima , diladi tin epilogi ton upotitlon , tous markaro , patao to ok kai den mou tous metaferei , ti kano lathos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. filaraki douleuei fovera!!pedeutika ligo giati den prosexa oti prepei to arxio mp4 kai to srt na exoun akrivos to idio onoma..alla to eida kai douleuei teleia.seyxaristo poly!!!

      Διαγραφή
  2. Πατώντας το κουμπί 1 θα πρέπει να επιλέξουμε το αρχείο της ταινίας ή τους υπότιτλους που θέλουμε να ενσωματώσουμε. Επομένως αρκεί να βάλεις μόνο την ταινία όχι και τους υπότιτλους. Απλά θα πρέπει να προσέξεις να έχουν την ίδια ονομασία!
    Στην θέση 2 βάζουμε το σημείο που θέλουμε να γίνει εξαγωγή της νέας ταινίας με τους ενσωματωμένους υπότιτλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AVE!!!! ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΣΕ 7 ΑΡΧΕΙΑ ZIP. EΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ FREE ΣΑΝ ΤΟ CONVERT X ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΙΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι πρόβλημα δημιουργείται με το ConvertXtoDVD ? Το ConvertXtoDVD θεωρείται το καλύτερο πρόγραμμα για αυτό που θέλεις να κάνεις, οπότε ίσως θα ήταν προτιμότερο να δεις ποιο είναι το πρόβλημα σε αυτό.
    Eναλλακτικά όμως μπορείς να δοκιμάσεις το "AVStoDVD" που είναι δωρεάν ή το "Wondershare DVD Burner" που δεν είναι, για να κάνεις μετατροπή σε DVD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΓΚΑΤΟ.... ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ SN KAI ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΙΑ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

      Διαγραφή
  5. "δωρεάν πρόγραμμα για να ενσωματώνουμε υπότιτλους .srt σε αρχεία .avi, .mkv, .mp4 κ.α."

    βασικά είναι μόνο για .avi αρχεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην περίπτωση αρχείων με κατάληξη .mkv και .mp4 θα πρέπει να πάμε στο "Configuration 1/SUB 1" και να επιλέξουμε idx/sub αντί για XSUB. Στη συνέχεια επιλέγοντας το αρχείο .srt και εκτελώντας τη διαδικασία όπως αναφέρουμε στο άρθρο, θα δημιουργηθούν 2 αρχεία με κατάληξη .idx και .sub. Τα αρχεία αυτά είναι οι υπότιτλοι μας, οι οποίοι εύκολα αναπαράγονται από οποιαδήποτε συσκευή (αρκεί να γίνουν enable, όπως και στην περίπτωση των .srt).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλοοο!!!

    δεν το ήξερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το κατεβασα το προγραμμα και το δοκιμασα.με αρχεια avi λειτουργει σε ολες τις συσκευες.στα αρχεια mp4 εχω προβλημα και μονο οταν προσπαθω να τα βαλω στο ps3 αφου πατωντας το τριγωνο η επιλογη υποτιτλων ειναι αδυνατη καθως δεν υπαρχουν μου λεει.(δεν εχω κανει καποιο λαθος αφου στον υπολογιστι ο vlc αναγνωριζει αυτοματα τα δυο αρχεια(sub και idx.μπορει καποιος να με βοηθησει?ευχαριστω!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..και σε μένα το ιδιο προβλημα παρουσιάζει,
      ο υπολογιστης αναγνωριζει αυτοματα τα δυο αρχεια
      (sub και idx.)αλλά οταν βάζω το στικάκι στην καινουρια
      τηλεοραση που αγορασα..δεν μου εμφανιζει υποτιτλους..

      Διαγραφή
    2. to idio symvainei k se mena....i tainia einai mp4,ekana akrivws ta vimata pou eipes alla sto ps3 tpt....please help

      Διαγραφή
  9. emena den mou doulevei se kapoies enw allazw to onoma etsi opws leei vgazei error :( apo tis 5 pou dokimasa mono mia ekane...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καμία απάντηση στο πως κάνεις "enable" τους υπότιτλους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν αναφέρεσαι σε DVD player ή PS3 θα πρέπει να κοιτάξεις στο μενού της συσκευής. Στην περίπτωση του υπολογιστή εξαρτάται από τον media player που χρησιμοποιείς. Σε τί συσκευή θέλεις να κάνεις "enable" τους υπότιτλους? Στείλε περισσότερες πληροφορίες.

      Διαγραφή
  11. thanks,δουλευει μια χαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ekana ti metatropi k ola comple......ekapsa ta epeisodia se dvd k to evala na paiksei sto dvd player....mia xara eikona,ixos k upotitloi. omws otan pataw to stop sto dvd player k patisw meta apo ligo to play, xanetai o sugxronismos....ixos k upotitloi erxontai nwritera apo tin eikona.....pws dior8wnetai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του προγράμματος όχι, αλλά εναλλακτικά προτείνει το πρόγραμμα CrossOver . Προτείνει επίσης ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το WineBottler για να τρέξεις εφαρμογές windows σε mac.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. enw ebala se poles tenies tous ipotitlous twra teleftea paw na tis kanw kai mou ebgazi ena minima pou mou leei error kai den epitrepete i prosbasi stin tenia ti mporo na kanw?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι μήνυμα ακριβώς σου βγάζεi στο error?
      Σε όλους τους τύπους ταινίας σου το κάνει το πρόβλημα ή σε συγκεκριμένους?

      Διαγραφή
  15. Απαντήσεις
    1. Ευχαρίστως να σε βοηθήσουμε αλλά γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Τι δεν έχεις καταλάβει? Σε ποιο βήμα έχεις πρόβλημα?

      Διαγραφή
  16. den katalabainnw dialegw opoia tainia 8elw h kati sugkekrimeno????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να διαλέξεις όποια ταινία θέλεις. Θα πρέπει να έχεις όμως και το αρχείο με τους υπότιτλους. Θα πρέπει να προσέξεις το όνομα του αρχείου της ταινίας και των υποτίτλων να έχουν την ίδια ονομασία.

      Θα πατήσεις το κουμπί "Download Now" που φαίνεται επάνω και θα κατεβάσεις το πρόγραμμα. Μετά θα ακολουθήσεις ότι λεν οι φωτογραφίες επάνω για να κάνεις την ενσωμάτωση.

      1) Θα ανοίξεις το πρόγραμμα
      2) Θα πατήσεις το πρώτο κουμπί με τις τελείες ... για να διαλέξεις την ταινία σου
      3) Θα πατήσεις το δεύτερο κουμπί με τις τελείες ... για να διαλέξεις σε ποιο φάκελο να σου αποθηκεύσει την καινούργια ταινία που θα φτιάξεις με τους ενσωματωμένους υπότιτλους.
      4) Πατάς το κουμπί Start για να γίνει η μετατροπή.

      Διαγραφή
  17. den moy douleyei bazw kanonika sto fakelo tin tainia k to srt pou einai idios titlos, dialegw tin tainia k afou kanei tin metatropi k mou leei pws einai ola ok, vriskw tin tainia na kanw dokimi k den mou emfanizei ka8olou ypotitlous... pataw energopoiisi i epomenos ypotitlos k mou leei den yparxei... to idio k sto usb flash stin tv... ti paizei aytin ti periptosi???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ταινία που έχει του υπότιτλους ενσωματωμένους πλέον βρίσκεται στο νέο φάκελο που του έχεις ορίσει στο βήμα 3. Μήπως ανοίγεις την αρχική ταινία που δεν έχει τους υπότιτλους??

      Διαγραφή
    2. Εάν προσπαθείς να τη δεις σε τηλεόρασή ενδέχεται να έχεις πρόβλημά διαφορετικά πρέπει να ελεγξεις και άλλες παραμέτρους.

      Διαγραφή
  18. re filaraki mhpws 8elei sugkekrimeno programma gia tous upotitlous??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Geia sou kai se eyxaristw gia to endiaferon pou dixneis ...! Loipon antoimetwpizw ena problhma pou den exw akousei allon na antimetopizei to idio..! Ta kanw ola den exw problhma me thn enswmatosh... exw problhma me to pws probalwntai oi subs sthn tv mou,DIOTI EXW PETAXY TO VIDEO MESA STO USB KAI thelw na dw thn tainia sthn tv.... thn prwth fora mou ebgale tous ypotitlous kala alla san na kolousan epishs eixan roz xrwma alla to diorthwsa .....thn dwyterh fora ... xana ekana thn tainia thn ebala sto usb katebasa to Dvx player to eida ekei ola htan kanonika alla sthn tv twra den htan syxronismenoi ta grammata htan swsta alla eixai panw kai katw sio grammes ( kati san thema ....) thelw bohtheia giati mou espase ta neyra . Eyxaristw ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχουν πολλές τηλεοράσεις στο εμπόριο με ενσωματωμένη usb θύρα που μπορούν να αναπαράγουν μόνο μουσική ή φωτογραφίες. Τα avi αρχεία αποτελούνται ουσιαστικά από πολλές φωτογραφίες(frame) και γιαυτό η τηλεόραση μπορεί και τα αναπαράγει. Σε τι μοντέλο τηλεόρασης προσπαθείς να παίξεις την ταινία ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε περισσότερο.

      Διαγραφή
  20. H THLEWRASH MOU EINAI LCD (LG) ...THN TAINAI THN PAIZEI KNAONIKA ...TOUS YPOTITLOUS MOU TOUS BGAZEI KOLIMENOUS KAI ME ROZ GRAMMATA THN PRWTH FORA KAI THN DEYTERH POU TOUS XANAEKANA ARGOUSAS NA BGOUN ( ASYXRONISTOI) KAI ME TIO GRAMMES KOKINES PANW KATW ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα μας βοηθούσες περισσότερο αν μας έλεγες ποιο ακριβώς μοντέλο τηλεόρασης LG έχεις.

      Διαγραφή
  21. Το μοντέλο της τηλεόρασης μπορείς να το δεις ελέγχοντας το γκρι αυτοκόλλητο που υπάρχει στο πίσω μέρος της τηλεόρασης, όπως φαίνεται εδώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. LOIPON TO MODELO EINAI 37LH7030-ZE. KAI PALI EYXARISTW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Η τηλεόραση μου είναι LG 37LM611S και ενώ έχω ενσωματώσει κανονικά τους υπότιτλους, δε μου τους εμφανίζει. Μπορείτε να με βοηθήσετε? Πάντως σε παλιότερη τηλεόραση οι υπότιτλοι εμφανίζονται κανονικά. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ψάχνοντας στην επίσημη ιστοσελίδα της LG βρήκαμε την παρακάτω απάντηση η οποία είναι κοινή και για τα 2 μοντέλα τηλεόρασης που αναφέρατε.

    Στην περίπτωση που οι ελληνικοί χαρακτήρες φαίνονται «σπασμένοι» ή καθόλου ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα, για να λύσετε το πρόβλημα:


    1. Πατήστε το κουμπί Home (Αρχικό μενού), για να μεταβείτε στο αρχικό μενού.
    2. Πατήστε τα κουμπιά πλοήγησης για να μεταβείτε στο στοιχείο ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ και πατήστε ΟΚ.
    3. Πατήστε τα κουμπιά πλοήγησης για να μεταβείτε στο στοιχείο ΕΠΙΛΟΓΗ και πατήστε ΟΚ.
    4. Πατήστε τα κουμπιά πλοήγησης για να μεταβείτε στην ρύθμιση Γλώσσα και πατήστε ΟΚ.
    - Στις επιλογές γλώσσας υποτίτλων θα πρέπει να είναι επιλεγμένα τα Eλληνικά.
    5. Όταν ολοκληρώσετε την διαδικασία, πατήστε το κουμπί ΕΧΙΤ (ΕΞΟΔΟΣ).


    Εναλλακτικά μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα, κατά την διάρκεια της αναπαραγωγής:

    1. Πατήστε το κουμπί Q.MENU για να αποκτήσετε πρόσβαση στα αναδυόμενα μενού.
    2. Πατήστε τα κουμπιά πλοήγησης για να μεταβείτε στην επιλογή Ρύθμιση αναπαραγωγή βίντεο και πατήστε το πλήκτρο ΟΚ.
    3. Πατήστε τα κουμπιά πλοήγησης για να μεταβείτε στην επιλογή Γλώσσα Υποτίτλων και πατήστε το πλήκτρο ΟΚ.
    4. Πατήστε τα κουμπιά πλοήγησης για να επιλέξετε τα Ελληνικά και πατήστε το πλήκτρο ΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Den to efarmosa akomh alla se eyxaristw ...molis to kanw tha sou pw ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. mono se arxeia avo mporo na ensomatoso ipotitlous?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλησπέρα παιδιά. Εμένα αποτυγχάνει να κάνει ενσωμάτωση. Τα αρχεία έχουν ίδιο όνομα αλλά μου βγάζει ότι απέτυχε. γιατί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. το προγραμματακι οντως ειναι το ποιο γρηγορο αλλα εχει δυο σημαντικα θεματα.πρωτον τους βγαζει τους υποτιτλους ως λεγομενους μαλακους!!!τι θα γινει αν μια συσκευη δεν υποστηριζει ελληνικα?και γιατι πρεπει να παταμε κουμπια για να βρουμε για ελληνικη γλωσσα αν υπαρχει?απλα πακετο.avi recomp h free wave converter για να χω κανονικους ενσωματωμενους υποτιτλους για οπουδηποτε.μεχρι να βγει επιτελους ενα προγραμμα κανονικο και γρηγορο..τα αλλα που προανεφερα κανουν απο 30 λεπτα και πανω αλλα τουλαχιστον παιζουν παντου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ο φιλος τα λεει κια χαρα κ το προγραμματακι δουλευει αψογα!κ φυσικα δουλευει στο ps3 αρκει να πατισεις τριγωνακι subtitle option κ να τους ενεργοποιησεις!thx!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. κανει και SONY HX 850; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Παιδιά μπορεί να με βοηθήσει κάποιος..Έχω κάνει και εγώ όλα τα βήματα σωστά βαζώ μετά το usb στο playstation αλλά οι υπότιτλοι δεν εμφανίζονται..Πατάω και τρίγωνω "subtitle option" αλλά μου λέει οτι δεν υπάρχουν..(το αρχείο μου είναι mp4)Μπορεί κάποιος να μου πεί αν υπάρχει λύσει ή αλλιώς τι εναλλακτικές έχω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην περίπτωση αρχείων με κατάληξη .mkv και .mp4 θα πρέπει να πάμε στο "Configuration 1/SUB 1" και να επιλέξουμε idx/sub αντί για XSUB. Στη συνέχεια επιλέγοντας το αρχείο .srt και εκτελώντας τη διαδικασία όπως αναφέρουμε στο άρθρο, θα δημιουργηθούν 2 αρχεία με κατάληξη .idx και .sub. Τα αρχεία αυτά είναι οι υπότιτλοι μας, οι οποίοι εύκολα αναπαράγονται από οποιαδήποτε συσκευή (αρκεί να γίνουν enable, όπως και στην περίπτωση των .srt).

      Διαγραφή
  32. Σωστά αλλά σε ps3 δεν τους αναγνωρίζει. Δεν κάνει enable τους υποτίτλους. Πάντα για mp4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Δε παίζει σε PS3 .idx , .sub τον έχω δοκιμάσει 100 φορές τον τρόπο που προτείνει εδώ. Έδωσα 100 ευρώ και πήρα εξωτερικό media player με HDMI ( 720p, 1080i ) που παίζει τα πάντα κυριολεκτικά κ χωρίς ενσωματώσεις και κουραφέξαλα και ησύχασα.Ακόμα και τα εσωτερικά media players πολλών τηλεοράσεων δε τα παίζουν όλα. Στο εμπόριο κυκλοφορούν και πιο φθηνοί media players βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. μονο avi σε ps3 παιζει.αν θελεισ πες μου ποιον media player αγορασες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. καλησπερα παιδια να ρωτησω κατι κατεβασα το AviAddXSub αλλα οταν ενσωματωνω τους υποτιτλους μου τους δειχνει με γραμμες οριζοντιες ειναι σαν πχ την Ελληνικη σημαια.... γτ..???
    Δοκιμασα τα παντα αλλα δεν τους βγαζει κανονικα...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. http://www.videohelp.com/tools/MKVtoolnix κατεβαστε αυτο ειναι παρομοιο απλα κανει τα avi,mp4 σε mkv καταληξη σε 1 λεπτο αλλα παιζει τελεια χωρις enable εχω motorolla xoom κ με το twonky mobile dnla βλεπω με υποτιτλους σε οοοολες τις ταινιες στη tv ,home cinema ktl ενω πριν καπουτ,τωρα για παλιες τω με avi μη παιδευεσται σε ενα φιλο με phillips 32 3ετιας με τιποτα,μονο νεες tv παρτε media player 50-60ε οπως ειπε το παλικαρι πιο πανο.εχω home cinema lg 3d 245e απο πλαισιο κ παιζει τα παντα μα τα παντα ειτε dnla ειτε usb κ το nero media home 4 ειναι τ καλυτερο για dnla.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γεια σας εκανα ενσωματωση με το avia κανονικα αλλα οταν βαζω να παιξει στην tv οι υποτιτλοι εμφανιζονται οπως να ναι.Οιχ καποια συγκεκριμενη γλωσσα.Μπορει να με βοηθησει καποιος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γεια σας εκανα ενσωματωση με το avia κανονικα αλλα οταν βαζω να παιξει στην tv οι υποτιτλοι εμφανιζονται οπως να ναι.Οιχ καποια συγκεκριμενη γλωσσα.Μπορει να με βοηθησει καποιος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν την ίδια ταινία με ενσωματωμένους τους υπότιτλους την αναπαράγεις στον υπολογιστή σου φαίνονται κανονικά οι υπότιτλοι ή και εκεί σου κάνει το ίδιο?
      Αν στο υπολογιστή φαίνονται κανονικά, τι μοντέλο τηλεόρασης έχεις?

      Διαγραφή
    2. Τελικά το βρήκα κ παίζει μια χαρά.Απλά όταν το αρχείο είναι mp4 πως κάνω ενσωμάτωση?Διαβάζω παραπάνω για να κανουμε enable τους υποτιτλους αλλα δεν καταλαβαινω.

      Διαγραφή
  39. Αν μπορούσες να με βοηθήσεις σχετικα με ένα πρόβλημα. Έχω την τηλεόραση FINLUX 32 ΙΝΤΣΏΝ Η ΟΠΟΊΑ ΓΡΆΦΕΙ ΕΚΠΟΜΠΈς ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗ σε φλασάκι και τις οποίες αναπαράγει κανονικά.Έχω και μία δεύτερη FINLUX22 ιντσών η οποία δεν αναπαράγει. Επίσης ούτε στον υπολογιστή αναπαράγονται γιατί έχει κατάληξη . st.Υπάρχει τρόπος να λυθεί το πρόβλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. GSI57 Kaλημέρα,
    Decoder mpeg 4 F&U, αξίας 29.90€. Συνδέεται στην TV, συνδέεται και με εξωτερικό σκληρό δίσκο που έχω αποθηκεύσει ταινίες. Όλες μου οι ταινίες έχουν και συμπληρωματικό αρχείο υποτίτλων .srt τέλεια συγχρονισμένο με την ταινία. Πολλές από τις ταινίες προβάλλονται στην τηλεόραση με τους υπότιτλους, αφού επιλέξω με το τηλεχειριστήριο υπότιτλους. Σε άλλες όμως δεν αναγνωρίζει υπότιτλους, ενώ υπάρχουν και παίζουν σφαίρα σε laptop με διάφορα players (BSPlayer, VLC κ.λ.π. όπως επίσης, εάν χρησιμοποιήσω Media Player εμπορίου, π.χ αξίας 100 € τα παίζει όλα αέρα! Γιατί μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο? Μήπως έχει να κάνει με ποιά κωδικοποίηση που αποθηκεύονται οι υπότιτλοι? Εάν αποθηκεύονται ως UΤ-8 ή ως ANSI? Παιζει ρόλο?
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάποια απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ta kano ola me tin sira opos grafeis alla opoio arxeio apo ta dio k an epilekso mou leei not found gia to arxeio .avi emena i tenia einai mp4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Παιδιά δεν ξέρω τι πάει λάθος αλλά δεν ενσωματώνει πραγματικά τους υποτίτλους. Αν το παραγόμενο divx αρχείο βρίσκεται στον ίδιο φάκελο με το αρχικό div, φαίνεται να τους έχει ενσωματώσει αλλά όταν μετακινηθεί σε άλλο φάκελο φαίνεται πως δεν έχει ενσωματώσει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ligo me to mp4 an mporeis na to eksigiseis kalitera 8a sou eimoun eugnomon...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. καλημερα παιδια.
    εχω προβληματακι. σε αρχειο mp4 και srt υποτιτλο η τηλεοραση μου μεσω usb,συνδεω το σκληρο μου δισκο για να δω ταινια.τη ταινια την βρισκει,υποτιτλους ομως οχι.με το προγραμματακι σας στα mp4 αποτι καταλαβα απλα κανει και υποτιτλους idx,sub.
    η τηλεοραση μου αυτους τους υποτιτλους τους αναγνωριζει? εχω Philips 37PFL7605H 37''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρήσης της τηλεόρασης σου από το site της Philips η τηλεόραση σου δεν υποστηρίζει εξωτερικό αρχείο υποτίτλων κατά την αναπαραγωγή ταινιών.
      Μπορείς να το δεις εδώ

      Διαγραφή
  46. φιλε CodeTech,πως μου προτεινεις να μετατρεψω αρχεια mp4 με εξωτερικους υποτιτλους srt σε αρχεια mp4 με ενσωματωμενους υποτιτλους?
    Ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Πώς μπορώ να δω τους υπότιτλους σε μία Samusung? Εμφανίζει υπότιτλους αλλά σε "αλαμπουρνέζικα" Προσπάθησα να κάνω κάτι σαν αυτό που περιέγραψες στην LG αλλά δεν μαρκάρει τη γλώσσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Καλησπερα γιατι ενω κανω κανονικα την ενσωματωση μου βγαζει τους υποτιτλους με διακεκομμενες γραμμες; Τι ρυθμιση πρεπει να κανω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καλησπέρα. Κι εγώ έχω πρόβλημα στα configuration για mp4 αρχεια. Ενσωματώνει κανονικά, αλλά οι υπότιτλοι βγαίνουν σε πολύ σκούρο χρώμα και φεύγουν πολύ γρήγορα από την οθόνη. Δοκίμασα πολλές διαφορετικές ρυθμίσεις, αλλά τζίφος! Μιλάμε πάντα για σύνδεση USB με TV και ΟΧΙ για PC. Εχει καταφέρει κανείς να ενσωματώσει subs σε Mp4 και να παίξει σε TV; Αν ναι, τί ρυθμίσεις έκανε στο configuration;
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. kalispera!
    vasika h tainia thn kanw kanonika kai den mou vgazei tous ypotitlous....giati to kanei?8elei mhpws divx programma gia na anoiksei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Πανευκολο,γρηγορο,απλα τελειο!Σας ευχαριστω πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. μαζι με την ταινια μου βγαζει και δυο αρχεια ετσι πρεπει η εγω κανω κατι λαθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. καλησπερα αγαπητοι.εχω samsung ued6500 led 3d.δεν μου βγαζει τους υποτιτλους με τιποτα οταν βλεπω με stickaki.τι να κανω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. εχω ενσωματωση τους υποτιτλους και σε avi και σε mkv.και εχω αλλαξει απο srt se unicode.τι αλλο μενει ρε μαγκεςςςςςςςς?ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. να κάνω και εγω μια ερωτηση? στο δικο μου DvD παιζει κανονικα αλλα στον mpeg4 μεσω usb και στο DvD της θειας μου δεν παιζουν.. παιζει ρολο αν το DvD ειναι παλιο? αλλα και ο mpeg4 που ειναι καινουργιο μοντελο δεν το υποστηριζει ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Για όσους είχαv πρόβλημα με την ενσωμάτωση υποτίτλων σε mkv και σε mp4 το AVIAddXSubs με την νέα έκδοση 9.11 μπορεί να πραγματοποιήσει ενσωμάτωση και σε αυτά τα αρχεία. Θα πρέπει όμως να κατεβάσετε την νέα έκδοση του AVIAddXSubs από εδώ καθώς επίσης και το αρχείο ffmpeg.exe από εδώ . Στη συνέχεια αποσυμπιέζεται το αρχείο ffmpeg στον φάκελο του AVIAddxSubs και είστε έτοιμοι για την ενσωμάτωση υπότιτλων και σε αρχεία mκv και mp4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. με τους υποτιτλους sub/idx γινεται τίποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. εγω τα εκανα ακριβως οπως τα ειπες και δεν μου τους εμφανιζει ουτε καν στο pc. ενω κανει την μετατροπη, στο βιντεο μετα δεν τους εμφανιζει. τα νευρα μου δηλαδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. αφου κατεβασα την εκδοση που ειπες 9.11 οπως επισης και το αρχειο ffmpeg.exe τοποθετησα το mp4 αρχειο και ξεκινησε την διαδικασια ..κανα δυο φορες εβγαλε error και τις υπολοιπες αφου ξεκινησει να κανει converting to avi κολλαει εντελως συν οτι μου εμφανιζει ενα μισοτελειωμενο αρχειο στη θεση που εχω δωσει και δεν μπορω και να το διαγραψω...γιατι λεει οτι υπαρχει ακομα μεσα στο αρχειο ffmpeg.exe(λογικο αφου κολλαει)..υπαρχει περιπτωση να μπορω να διορθωσω κατι?ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. epeidi to exw kanei apeires fores fainetai oti kollaei alla stadiaka enswmatwnei k metatrepei tin tainia apo mp4 i mkv se avi prwta k meta se divx.....asto kanena 40 lepto analoga to megethos tis tainias k tha tin kanei
      apla min to peirazeis mexri na sou bgalei to minima oti teleiwse

      Διαγραφή
  60. Καλησπέρα και απο μένα.Εχω μια σημαντική ερώτηση, ενω εκανα ενσωματωση υποτιτλων και μου παιζει σε vlc, οταν βαζω τον εξωτερικο σκληρο δισκο στην τηλεοραση μου (και ενω τα απλα avi αρχεια τα παιζει), τωρα δενε ντοπίζει καν το νεο αρχειο!Υπάρχει κάποια λύση γι'υτο? Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. geia sas i8ela na po pos vazw tin tenia sto 1o koutaki alla otan patao start "No srt or idx/sub files found
    in the same folder as the avi." kai "Check if there is any mismatch
    in the names of the files.


    WARNING: 1 FILE(S) FAILED. See above.

    END OF OPERATION" efxaristo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαι 100% σίγουρος για την απάντηση που θα σου δώσω, αλλά τσέκαρε λίγο τα ονόματα, το όνομα της ταινία και τους υπότιτλους. π.χ. να είναι η ταινία "The ring" και οι υπότιτλοι "The ring", στο ίδιο φάκελο χωρίς να υπάρχει τίποτα άλλο παρά μόνο αυτά τα δύο μέσα στο φάκελο παράδειγμα...

      Διαγραφή
  62. file mou kanw kanonika swsta ta vimata,leei pws i tainia metatrapike swsta eite einai avi eite einai mp4, epeita anaparagw to neo arxeio tainias pou dimiourgithike ston fakelo pou epeleksa alla ypotitloi pouthena. dokimazw na to treksw me windows media player i me bs player alla pouthena oi enswmatwmenoi ypotitloi. exeis kamia idea ti ginetai???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως φαίνεται στις δύο τελευταίες γραμμές του άρθρου
      "Για να εμφανιστούν οι υπότιτλοι θα πρέπει να τους ενεργοποιήσουμε από το τηλεχειριστήριο ή το μενού της κάθε συσκευής."
      Αυτό ισχύει για την αναπαραγωγή της ταινίας τόσο σε υπολογιστή όσο και σε τηλεόραση.

      Διαγραφή
  63. pws mporw na katevasw tous ypotitlous apo thn mesh tis othonis??parakalw exigiste me tis rytmiseis pou prepei na kanw giati oi ypotitloi fenonte sthn mesh tis othonis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανοίγοντας το πρόγραμμα και επιλέγοντας την ταινία ή τους υπότιτλους όπως έχουμε δείξει στο άρθρο, θα πρέπει στη συνέχεια να επιλέξεις την καρτέλα Configuration 1. Επιλέγοντας την συγκεκριμένη καρτέλα έχεις την δυνατότητα περισσότερων ρυθμίσεων. Μία από αυτές, κάτω δεξιά, λέει Subtitle Position και μπορείς να αλλάξεις το πάνω-κάτω και το δεξια-αριστερά που θα εμφανίζονται οι υπότιτλοι. Πιο συγκεκριμένα για το πάνω-κάτω που σε ενδιαφέρει θα πρέπει να αλλάξεις την επιλογή Vertical Position (VP). Για να εμφανίζονται οι υπότιτλοι στη μέση της οθόνης θα πρέπει σίγουρα να αυξήσεις την συγκεκριμένη τιμή.

      Διαγραφή
  64. xronia polla.
    sas parakalw mia apantisoula giati exw apivdisei...
    kanw oli tin diadikasia opws leei parapanw kai me ta onomata kai me ola...alla dustuxws mou vgazei auto...

    [TheDarkKnightRises.avi.avi]
    No srt or idx/sub files found
    in the same folder as the avi.
    Looking for:
    "TheDarkKnightRises.avi-2.srt"
    "TheDarkKnightRises.avi-3.srt"
    "TheDarkKnightRises.avi-4.srt"
    "TheDarkKnightRises.avi-5.srt"
    "TheDarkKnightRises.avi-6.srt"
    "TheDarkKnightRises.avi-7.srt"
    "TheDarkKnightRises.avi-8.srt"
    "TheDarkKnightRises.avi.srt"
    and/or...
    "TheDarkKnightRises.avi.idx"+
    "TheDarkKnightRises.avi.sub"
    Check if there is any mismatch
    in the names of the files.
    WARNING: 1 FILE(S) FAILED. See above.
    END OF OPERATION

    alla ola ta vimata einai olososta...kai oi upotitloi uparxoun kai i tainia...me to idio onoma kai ola comple....alla mou kanei auto pou vlepete...ti kanw se auti tin periptwsi...?
    euxaristw ek twn proterwn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kalhspera kai xronia polla!kai egw exw akrivws to idio provlhma kai tha hthela mia vohtheia!!eyxaristw!

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Δεν είμαι 100% σίγουρος για την απάντηση που θα σου δώσω, αλλά τσέκαρε λίγο τα ονόματα, το όνομα της ταινία και τους υπότιτλους. π.χ. να είναι η ταινία "The ring" και οι υπότιτλοι "The ring", στο ίδιο φάκελο χωρίς να υπάρχει τίποτα άλλο παρά μόνο αυτά τα δύο μέσα στο φάκελο παράδειγμα...

      Διαγραφή
    3. Καλημερα.φιλε Γιάννη ευχαριστω για την βοήθεια αλλα το εχω κανεί και αυτο...κανω ακριβώς την ίδια διαδικασία που λέει...και τα ονόματα και ολα τα ίδια ακριβώς όμως...και μου λέει αυτο που έκανα κοπι πειστ παραπάνω.

      Διαγραφή
    4. Το συγκεκριμένο μήνυμα εμφανίζεται μόνο στην περίπτωση που το αρχείο της ταινίας και το αρχείο των υπότιτλων έχουν διαφορετικό όνομα ή αν δεν υπάρχει καθόλου το αρχείο των υπότιτλων στον ίδιο φάκελο με την ταινία.
      Δοκίμασε να μετονομάσεις το αρχείο της ταινίας και το αρχείο των υπότιτλων σε "TheDarkKnightRises" χωρίς τελείες και καταλήξεις.

      Διαγραφή
  65. Βασικά το έκανα κανονικά τελείωσε μου έδειξε οτι έκανε 3 λεπτά και κάτι. Ανοίγω την ταινία και δεν βγάζει τους υποτιτλους. Τι γίνετε; :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως φαίνεται στις δύο τελευταίες γραμμές του άρθρου
      "Για να εμφανιστούν οι υπότιτλοι θα πρέπει να τους ενεργοποιήσουμε από το τηλεχειριστήριο ή το μενού της κάθε συσκευής."
      Αυτό ισχύει για την αναπαραγωγή της ταινίας τόσο σε υπολογιστή όσο και σε τηλεόραση.

      Διαγραφή
  66. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ.
    ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ (ΜΡ4) ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ. ΤΙ ΚΑΝΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανοίγοντας το πρόγραμμα και επιλέγοντας την ταινία ή τους υπότιτλους όπως έχουμε δείξει στο άρθρο, θα πρέπει στη συνέχεια να επιλέξεις την καρτέλα Configuration 1. Επιλέγοντας την συγκεκριμένη καρτέλα έχεις την δυνατότητα περισσότερων ρυθμίσεων. Μία από αυτές, κάτω δεξιά, λέει Subtitle Position και μπορείς να αλλάξεις το πάνω-κάτω και το δεξια-αριστερά που θα εμφανίζονται οι υπότιτλοι. Πιο συγκεκριμένα για το πάνω-κάτω που σε ενδιαφέρει θα πρέπει να αλλάξεις την επιλογή Vertical Position (VP). Για να εμφανίζονται οι υπότιτλοι στη μέση της οθόνης θα πρέπει σίγουρα να αυξήσεις την συγκεκριμένη τιμή.

      Διαγραφή
  67. δε μπορω να το χρησιμοποιησω με τιποτε οτι ρυθμισεις και να κανω και οτι μετονομασιεσ και τροποποιησεις αρχειων σε avi μου βγαζει
    [A Nightmare On Elm Street 3-Dream Warriors.avi.srt.srt]
    "A Nightmare On Elm Street 3-Dream Warriors.avi.srt.avi" not found

    Completed in 14 sec


    WARNING: 1 FILE(S) FAILED. See above.

    END OF OPERATION

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. geia σας δε μπορω να το χρησιμοποιησω με τιποτε οτι ρυθμισεις και να κανω και οτι μετονομασιεσ και τροποποιησεις αρχειων σε avi μου βγαζει
    [A Nightmare On Elm Street 3-Dream Warriors.avi.srt.srt]
    "A Nightmare On Elm Street 3-Dream Warriors.avi.srt.avi" not found

    Completed in 14 sec


    WARNING: 1 FILE(S) FAILED. See above.

    στο φακελο εξοδου δε βγαζει τιποτε και λεει οτι δεν υπαρχει avi ενω το φoρτωνω και απο μετατροπη σε αvi.me converter

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοκίμασε να μετονομάσεις το αρχείο της ταινίας και το αρχείο των υπότιτλων σε "A Nightmare On Elm Street 3-Dream Warriors" χωρίς τελείες και καταλήξεις.

      Διαγραφή
  69. εγώ γιατί όταν πατάω download μου κατεβάζεο το πρόγραμμα σε αρχείο zip??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως αναφέρουμε και στο άρθρο "Το AVIAddXSubs θα αποθηκευτεί σε μορφή zip, επομένως θα πρέπει να το αποσυμπιέσουμε σε οποιοδήποτε μέρος του σκληρού μας θέλουμε."
      Οπότε χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα αποσυμπίεσης αρχείων όπως για παράδειγμα το 7zip ή το winrar.

      Διαγραφή
  70. Καλησπέρα
    κανω ολα τα βηματα κανονικα και ολα ειναι μια χαρα οσον αναφορα την διαδικασια και την αναπαραγωγη.Εχω προβλημα στον συγχρονισμο των υποτιτλων με τα λογια μπορω να κανω κατι για αυτο??
    Ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα,
      Ο συγχρονισμός των υποτίτλων ρυθμίζεται από το πρόγραμμα, πριν κάνουμε την ενσωμάτωση, από την καρτέλα Configuration 2. Επιλέγοντας την συγκεκριμένη καρτέλα έχεις την δυνατότητα να αλλάξεις τον χρόνο που εμφανίζονται οι υπότιτλοι από το πλαίσιο Subtitle Time (in milliseconds).

      Διαγραφή
  71. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΕΙ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΠΑΙΖΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΚΑΙΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ!Η ΤΗΛ, ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ SHARP LC-32FH510E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα,
      Από ότι φαίνεται από το manual της τηλεόρασης σου υποστηρίζει υπότιτλους. Δοκίμασες να αναπαράγεις την ταινία που ενσωμάτωσες του υπότιτλους στον υπολογιστή?

      Διαγραφή
  72. NAI OTAN ANOIΓΩ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΩ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΑΙΖΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Αρχικά βάλε το παραγόμενο αρχείο σε διαφορετική θέση από το αρχικό.
    Έτσι θα βεβαιωθείς ότι τα κάνεις όλα σωστά.
    Οι περισσότεροι media player έχουν μία επιλογή που εμφανίζει τους ενσωματωμένους υποτίτλους. Με ποιον media player προσπάθησες να κάνεις την αναπαραγωγή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ME TO ΜEDIA PLAYER CLASSIC!!NATO VALO SENAN FAKELO DHL?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Για υπότιτλους στον media player classic πήγαινε: view - options - playback - output
    και πειραματίσου λίγο με τις επιλογές DirectShow Video. Λογικά θα είναι το "EVR Custom Pres".
    Ας παίξει στον υπολογιστή για να δούμε ότι γίνεται σωστά η διαδικασία όλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Για εμφάνιση υπότιτλών στον media player classic μπορεις να δεις και το παρακάτω video
    http://www.youtube.com/watch?v=uz1s7d-ZTFY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. AYTO EINAI CHECARISMENO ALLA TIPOTA DOKIMASA KAI ALLA ALLA TIPOTA!!AN EXO TOUS YPOTITLOUS STONI IDIO FAKELO PAIZEI KANONIKA XORIS NA SURO TOUS UPOTITLOUS PANO STHN TAINIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. TO PROVLIMA MOU DEN EINAI NA DO TAINIA STO PC THN BLEPO ANETA!!TO PROBLHMA MOU EINAI POS NA GRAPSO TAINIA SE USB KAI NATHN DO STH TV!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέμα είναι να δούμε αν όντως έχουν ενσωματωθεί οι υπότιτλοι στο αρχείο για να μην παλεύεις άδικα με την τηλεόραση. Δοκίμασε με κάποιον άλλον media player να αναπαράγεις την ταινία όπως το vlc για να δούμε ότι όλα είναι οκ. Για να εμφανίσεις τους ενσωματωμένους υπότιτλους στο vlc θα πρέπει να πας Βίντεο->Κομμάτι Υποτίτλων και να επιλέξεις τους υπότιτλους.

      Διαγραφή
    2. to ekana auto pou mou eipes to vlc kai paizoun kanonika oi ypotitloi!!!tora grafo to arxeio sto stickaki to vazo sthn tv briskei thn tainia paizei kanonika alla xoris upotitlous

      Διαγραφή
  79. antimetopizw ena provlima.otan anoigw to koumpi 1,briskw to fakelo me ta arxeia ths tainias kai tou upotitlou alla mesa einai adeia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο παράθυρο που σου εμφανίζεται όταν πατήσεις το κουμπί 1 στην κάτω δεξιά γωνία μπορείς να επιλέξεις τον τύπο των αρχείων που θα σου εμφανίζονται.
      Στο AviAddXSubs v9.12 πατώντας το βελάκι, σου εμφανίζει 3 τύπους αρχείων βίντεο (.avi, .mkv, mp4) και ένα τύπο για υπότιτλους (.srt).
      Αν δεν ξέρεις τι τύπος αρχείου είναι η ταινία σου, επέλεξε την κατάληξη srt. Αμέσως Θα εμφανιστεί το αρχείο των υποτίτλων. Επέλεξε το και πάτα το κουμπί Άνοιγμα (Open).

      Διαγραφή
  80. Καλησπέρα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα . Ενώ τα αρχεία έχουν το ίδιο όνομα,τα έχω βάλει και στον ίδιο φάκελο και κάνω όλη την διαδικασία σωστά μου βγάζει το εξής μήνυμα.. [To Rome With Love 2012 DVDRip XviD AbSurdiTy.avi]
    No srt or idx/sub files found
    in the same folder as the avi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. καλησπερα ερωτηση τα εχω κανει ολα σωστα ιδια ονωματα κτλπ θελω ομως να βλεπω μεσα απο αποδικοποιητη φθηνο το βαζω το στικακι αλα δεν το αναγνωρηζη καθολου. ενω με το Freemake Video Converter το αναγνωριζη αλα ειναι αργο στην μετατροπη. τι πρεπει να κανω με το
    AVIAddXSubs. που ειναι ποιο γρηγορο?
    (θελω μονο για αποδικοποιητη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. το πρόγραμμα είναι τέλειο.συγχαρητήρια...κάποιες φορές ενώ έχω διαλέξει λευκό χρώμα στους υπότιτλους μου τους βγάζει ροζ...και με μεγαλύτερη γραμματοσειρά ενώ στο str κανονικά.τι ρύθμιση πρέπει να κάνω???ευχαριστώ και καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με την γραμματοσειρά έβγαλα άκρη αλλά πάλι ροζ!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Πηγαίνεις configuration2 και κάνεις κλικ ΜΟΝΟ στα δυο πρωτα κουτάκια

      Διαγραφή
  83. Ρεε παιδια κανω ολα τα παραπανω βηματα αλλα δεν μ εμφανιζει τους υποτιτλους οταν γραφω σε dvd με το convertXtodvd 5 γιατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Re paidia molis kanw enswmatosh ton upotitlwn m vgazei to arxio to neo me epektash XVID kai to mono progrmma p to uposthrhzei einai to KMPLAYER alla otan to kanw metatroph se avi den m vgazei tous upotitlous to Media player gt?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Εγώ χρησιμοποιώ αυτό το πρόγραμμα πολλά χρόνια και δεν έχω κανένα πρόβλημα
    Αντιγράφω την ταινία σε usb το βάζω στον f&u dtr 2205hd pvr και παίζει μια χαρά.
    Μόνο αρχεία avi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Γεια σας. Δεν ξερω καν αν μπορω να σας περιγραψω το προβλημα μου σωστα κ γιαυτο συγχωρεστε με.
    Απο tablet κατεβαζω ταινια. Με ενα app ενσωματωνω υποτιτλους.τους βρισκει σε δευτερολευτα. Αντιγραφω σε flashακι. Φαινονται σαν 2 αρχεια με το ιδιο ονομα. Μεχρι εδω ειμαι οκ.
    Τωρα, θελω μεσω ps3 να τα δω στη τηλεοραση αλλα δεν αναγνωριζει τους υποτιτλους. Γραφει not available. Η τηλεοραση μου εχει τα μισα μου χρονια αφου της εχω κ σεμε επανω. Πρεπει να παρω καινουργια? Μηπως ειναι καποιο αλλο το προβλημα κ μπορει να λυθει πιο οικονομικα. Μαμα Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. afou exeis tin tainia k ta subs pigane sto aviadxxsub to programa k stin proti kartela kato exei 2 mpares me koutaki dexia,patas to proto k prostheteis tin tainia meta pas stin deuteri kartela configurasion k kato kato exei ena kouta ki pou leei preview to patas k prostheteis tous ypotitlous meta pali stin proti kartela k patas start.otan teleiosei sou exei tin tainia se morfi divx kane copy tin tainia sto usb k valto sto ps3 molis arxisei i tainia pata to trigono sto joystik k kane add tos subtitles k katse k apolause tin tainia sou.

      Διαγραφή
  87. Καλησπερα, εμενα μου κανει τη μετατροπη επιτυχως αλλα οταν παω στο φακελο να βρω την ταινια με τους πλεον ενσωματωμενους υποτιτλους βλεπω 2 αρχεια με το ονομα της ταινιας το ενα σε μορφη.idx Και .sub. τι φταιει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Γεια αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα. Εχω τον κλασσικό αποκωδικοποιητή mpeg4 και μια τηλεόραση samsung του 2010-11 ( αν χρειαστεί θα αναφέρω και συγκεκριμένο μοντέλο ). Οταν συνδέω το usb(έχω ήδη κάνει την διαδικασία σωστά) βάζω την ταινία να παίξει αλλά μου λέει κάτι για video resolution και παίζει η ταινία,ακούω τον ήχο αλλά δεν βλέπω καμία εικόνα..είναι μαύρο.Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα. Αυτό μου το κάνει σε όσες ταινίες έχω βάλει με 720p ή 1080. ίσως φταίει που κατεβάζω από yify-torrents?. δεν έχω ιδέα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπερα φιλε μου αποτι καταλαβα θελεις να βλεπεις ταινιες απο το στικακι στον αποδικοποιητη και στην τηλεοραση?
      λοιπον ακου τι θα κανεις θα κατεβαζεις την ταινια και τους υποτιτλους, μονο να κοιτας οι υποτιτλοι να εχουν την ιδια καταληξη με την ταινια.μετα θα κατεβασης ενα προγραμα δλδ
      αυτο Freemake Video Converter αφου το σεταρεις και εχεις τα παραπανω οπως ειπαμε πατας στο προγραμμα πανω αριστερα που λεει προσθηκη ταινιας βαζεις την ταινια και μετα δεξια που λεειπροσθηκη υποτιτλων μετα κατω αριστερα που λεει avi,και περιμενεις να ενσωματοθουν οι υποτιτλοι με την ταινια. θελειλιγο χρονο και εισαι ετοιμος να το βαλεις στο στικακι σου και στην tv μονο να προσεξεις να μην ειναι 3d η μπλου ρει.
      ελπιζω να σε βοηθησα εγω ετσι κανω και βλεπω με ενα φτινιαρικο αποδικοποιητη σχεδον ολες τις ταινιες

      Διαγραφή
  89. Καλησπέρα,
    Προσπαθώ να αποθηκεύσω ταινίες στα DVD και το κάνω επιτυχώς. Ομως όταν προσπαθώ να βάλω 2 ταινίες σε ενα DVD (που εννοείται πως σαν μνήμη τις χωράει) το μηχάνημά μου διαβάζει μόνο την πρώτη. Μήπως ξέρετε το γιατί; Πως μπορώ να το πετύχα αυτό;
    Ευχαριστώ πολύ για τα φώτα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Καλησπερα.. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Κανω κανονικα ενσωματωση. Στην ουσια μου δημιουργει 2 αρχεια υποτιτλων .idx και .sub

    Εχω την sony bravia 32ΒΧ320 αλλα δεν το διαβαζει με τιποτα;

    Υπαρχει καποια εφικτη λυση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ena video den yparxei na to doyme den moy diabazei toys ypotitloys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Kalispera kurioi kai kuries.
    Gia autous pou theloun upotitlous gia na doun tainies apo usb klp, egw vrika sotiria apo ton parakato kurio me to programma mkvmerge gui

    http://greekstars.co/greekstars/index.php?showtopic=15930

    lambros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. nai wraia alla auto einai mono gia mkv arxeia..den swnei kai pollu tin katastasi.. 8a swnomastan an den eixe provlima me kanena arxeio..

      Διαγραφή
  93. (RT) DLL cannot be loaded (AVIAddXSub.dll) - Line 686.ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΑΩ ΤΟ START MΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. καλημέρα

    εγω κατεβαζω την τανια και τον υποτιτλο και τον μετονομαζω ωστε να εχει ακριβως το ιδιο ονομα και ετσι τον αναγνωριζει.
    ωστοσο, τελευταια εχω προβλημα στον συγχρονισμο του υποτιτλου ή και του ηχου...
    εχει αλλος αυτο το προβλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. paidia giati se emena vgazei mia parakseni grafi(mono ellinika den einai)euxaristw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Φίλε μου σε ταινία .mkv και .mp4 δεν λειτουργούν οι υπότιτλοι σε usb τηλεόρασης..πατάω ενεργοποίηση αλλά δεν τους βγάζει ποτέ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. λει end of oparation αλλα δεν μπαινουν οι υποτιτλοι στην ταινια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ston apokodikopoihth den tous paizei..pataw upotitlous na anoi3oun mou vgazei ena para8araki upotitloi kleisto kai den allazei me tipota...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. έκανα την διαδικασία με ταινία mkv και δεν μου έβγαλε καινούργιο αρχείο της ταινίας στο φάκελο που επιθυμούσα.εκεί έχει μόνο τα αρχεία .idx και .sub .Όταν παίζω το αρχικό αρχείο της ταινίας παίζει με ενσωματωμένους τους υπότιτλους του αρχείου .srt.Όταν τον σκληρό δίσκο τον τοποθετώ στην τηλεόραση δεν φαίνεται πουθενά το αρχείο.
    (SAMSUNG
    UE40ES8000SXXH)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. re paidia den paizei se apokodikopoihth. den vgazei oute ypotitlous oute hxo
    any help please ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. παιδιά ωραίο και κατανοητό άρθρο, πολλά μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ

    Ενσωμάτωση στα avi/divx:

    Βήμα 1ο: Κατ αρχήν, κατεβάζουμε το πρόγραμμα AviAddXSubs, αποσυμπιέζουμε, και τρέχουμε το AviAddXsubs.exe

    Βήμα 2ο: Στο "Filenames Name(s)" πατάμε το "..." και διαλέγουμε το αρχείο .avi που θέλουμε. Ξαναπατάμε το ίδιο κουμπί "..." , αλλάζουμε τον τύπο αρχείων σε "SRT files (*.srt)", και διαλέγουμε και το αρχείο srt.
    Τα ονόματα των αρχείων κανονικά χωρίς τις καταλήξεις .avi και .srt


    Βήμα 3ο: Πάμε στην καρτέλα "Configuration 1" και μετά στο "SUB 1". Βεβαιωνόμαστε ότι το "XSUB" είναι επιλεγμένο. Βεβαιωνόμαστε ότι στο "Subtitle Bitmap" είναι επιλεγμένο το "720x576 (PAL)". Μετά, πάμε στο "Font", και πατώντας το κουμπάκι "..." αλλάζουμε την γραμματοσειρά σε Arial (άμα σας βγάλει πολλές Arial στη λίστα, διαλέξτε την πρώτη της λίστας), ενώ για "Font Size" διαλέγουμε "20" (μπορείτε να διαλέξετε και μικρότερο αν οι υπότιτλοι σας κόβονται σε 3 γραμμές). Το Bold το ενεργοποιούμε ανάλογα με το αν θέλουμε τους υποτίτλους με έντονα γράμματα ή όχι (προτιμήσεις είναι αυτές, εγώ το προτιμώ απενεργοποιημένο).



    Βήμα 4: Ξαναπάμε πίσω στην καρτέλα "Create XSUB or Idx/Sub" και πατάμε "Start". Σε 10 λεπτά το πολύ θα έχετε το βιντεάκι σας.

    Σημείωση: Μην αλλάξετε την κατάληξη του παραγόμενου αρχείου από .divx σε .avi. Επίσης το παραγόμενο αρχείο παίζει στον VLC (πιο καινούρια έκδοση) και σε Divx-certified players. Τα Divx-certified players έχουν το παρακάτω λογότυπο στην επιφάνεια τους, στη συσκευασία, ή (συνήθως) στο εξώφυλλο του manual:




    Ενσωμάτωση στα mkv:

    Βήμα 1ο: Κατ΄αρχήν, κατεβάζουμε το πρόγραμμα MKV toolnix και τρέχουμε το MKVmerge (MMG)

    Βήμα 2ο: Στο "Input Files", πατάμε "Add" και διαλέγουμε το αρχείο mkv που θέλουμε. Πατάμε ξανά "Add" και διαλέγουμε και το αρχείο srt.



    Βήμα 3ο: Στο "Tracks, chapters and tags", κάνουμε κλικ στο "SRT". Στο "General track Options" διαλέγουμε ως "Language" το "gre (Greek, Modern (1453-))".



    Βήμα 4ο: Βεβαιωνόμαστε οτι τα πάντα που υπάρχουν στο κουτάκι του "Tracks, chapters and tags" είναι τσεκαρισμένα, και μετά πατάμε "Start muxing". Σε 10 λεπτά το πολύ θα έχετε το βιντεάκι σας.


    Σημείωση: Τα παραγόμενα βιντεάκια παίζουν στον VLC και στον MPC-HC, στα περισσότερα MKV players, και σε Divx Plus HD certified players. Τα Divx Plus HD certified players έχουν το παρακάτω λογότυπο στην επιφάνεια τους, στη συσκευασία, ή (συνήθως) στο εξώφυλλο του manual:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως μπορείς να τοα γράψεις το ίδιο αναλυτικά για ενσωμάτωση σε .mp4 ???

      Διαγραφή
  104. Εχω εκτελέσει την διαδικασία επιτυχώς και το παραγόμενο αρχείο παίζει κανονικά σε PC με το VLC.Όταν όμως το μεταφέρω με στικάκι για να το παίξω στην τηλεόραση μέσω USB παίζει η ταινία χωρίς υπότιτλους! Στο μενού της TV έχουν επιλεγεί υπότιτλοι σε ελληνικά .Μήπως κάνω κάτι λάθος?
    PANASONIC TX-L32ET5E

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. πού αποθηκεύεται η ταινία με τους ενσωματωμέους υπότιτλους? Στο Βήμα 3 δεν με ρωτάει πού να την αποθηκεύσω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. exo provlima exo ensomatosi tous upotitlous alla otn anoigw tn tenia dn pezoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΤΟ ΕΧΩ ΣΕ 4 ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ.
    ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΡΟΖ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΟ OUTLINE ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΜΕ ΜΑΥΡΟ OUTLINE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Μήπως μπορεί κάποιος να τα γράψει το ίδιο αναλυτικά για ενσωμάτωση σε .mp4 ???
    Εχει καταφέρει κανείς να ενσωματώσει subs σε Mp4 και να παίξει σε TV; Αν ναι, τί ρυθμίσεις έκανε στο configuration;
    Φτάνω στο σημείο που δημιουργούνται τα δύο νέα αρχεία με κατάληξη .idx και .sub.
    Αντιγράφω το .mp4 και τα αρχεία με κατάληξη .idx και .sub. σε ένα USB αλλά η τηλεόραση (SAMSUNG 32''6810) δεν τα παίζει.
    ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. (RT) Directory cannot be set as default (C:\Users\liug\Desktop\???? f??e??? (2)\) - Line 1673 pio einai to provlima?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. (RT) Directory cannot be set as default (C:\Users\liug\Desktop\???? f??e??? (2)\) - Line 1673 pio einai to provlima?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Ακολυθω τα βηματα κατα γραμμα και οσες φορες και αν εχω προσπαθησει και παλι δε γινεται τιποτα. Ο τιτλος ειναι ιδιος και τα δυο αρχεια βρισκονται στον ιδιο φακελο. Μηπως εχει κανεις καμια ιδεα γιατι συμβαινει αυτο?
    [Prison Break- 1x01 Pilot.avi]
    No srt or idx/sub files found
    in the same folder as the avi.
    .
    .
    .
    Check if there is any mismatch
    in the names of the files.


    WARNING: 1 FILE(S) FAILED. See above.

    END OF OPERATION

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. παιδιά έχω μια thomson full hd και κάνω τις διαδικασίες και στην τηλ. οι υπότιτλοι φαίνονται σαν κινέζικα. Εχω κάνει την γλώσσα υποτίτλων σε ελληνικά και την αποκωδικοποίηση ελληνικά και δεν βγαίνουν σωστοί. Στο gom είναι μια χαρά.
    Τι παίζει κ εχω πρόβλημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Καλησπέρα .Καταρχην συγχαρητήρια για το πρόγραμμα και ευχαριστούμε που το παρέχετε δωρέαν.Μια ερώτηση θέλω να κάνω.Δεν γίνεται η μετατροπή σε mp4 αρχεία ?Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. παιδια εμενα μου γινονται ολα κανονικα και οι υποτιτλη κανονικα πεζουν αλλα οταν εβαλα την τενια να την δω στιν ΤV μου λεει δν υποστιριζεται λειτουργεια βιντεο και δεν μου διχνει εικονα ενω την πρωτη φορα που ειδα τενια στιν TV επεζαν κανονικα ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Γεια σας,
    εμένα έπαιζε η ταινία με τους υπότιτλους στο PC αλλά όχι στην TV, δοκίμασα άλλα τρία προγράμματα και το μόνο που το έκανε σωστά ήταν το FREEMAKE video convert

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. Εχω προβλημα με το ps3 δν μ διαβαζει τους subs .τι ν ρυθμισω ?ουτε στο home cinema τους εμφανιζει ενω στο pc κανονικα ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Καλημέρα! Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει εάν μπορώ με αυτό το προγραμματακι η με κάποιο άλλο να μεγενθυνω υπότιτλους srt , χωρίς να κάνω ενσωμάτωση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. kalhspera paidia...mia xara to programataki leitourgei!!!apla thelw na ftiaksw kapoia pragmata sthn rythmish twn upotitlwn(opws p.x. to megethos ,to ypsos eidika na kateboun pio katw sthn othonh,to platos kai alla..enw ta alazw ola ayta mesa apo to configuration oti times kai tous dwsw.sthn othonh panta bgainoun to idio.Dhladh megethos ypsos kai genika oloidioi!(plhroforiaka o typos ths thleorashs einai samsung UE46ES8000SXXH an ayto boithaei) tha xarw an kapoios gnwrizei thn lush na mou thn metaferei! euxaristw!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kalispera file kai kali xronia
      mipws evgales akri me to ipsos ton upotitlwn
      einai peripou stin mesi tis o8wnis
      pws tis katevazw ??? thnks !!!!

      Διαγραφή
  119. telika re paidia ti prepei na ginei gia na doume tainia mp4 apo stikaki stin tv?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. den emafanizetai to arxeio ypotitlwn ston fakelo otan paw na to epileksw gia tin energeia. pataw tin tainia k meta mou vgazei error

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. kala ola auta, alla oi ypotitloi me to sygkekrimeno programma den einai emfanisimoi("pixeliazoun" oti kai grammatoseira na valo)
    allo programma pou na kanei akrivos tin idia leitourgia kai na paizoun ta arxeia se ps3??? (dokimasa winavi pou kai s auto ginetai grifora alla den anagnorizei to arxio to ps3)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. χαιρετισμτα σε ολους που το παλευουν
    εμενα μου ετρξε μια χαρα εκτος απο το εξης προβληματακι
    ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΑΠΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΡΟΖ ΜΕ ΓΑΛΑΖΙΟ OUTLINE ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΑ ΛΕΥΚΟ TEXT ΜΕ ΜΑΥΡΟ OUTLINE
    αν καποιος γνωριζει βοηθαει

    ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Πως διάολο γίνονται "enable" οι υπότιτλοι κανένας δεν μπόρεσε να πει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. Πως θα παίξει στον Windows Media Player μια mp4 ταινία αν κάνουμε όλα τα παραπάνω και στο τέλος δημιουργηθούν τα 2 αρχεία (idx & sub)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ρε μας δουλευετε ????? σε ποιον δουλεψε ???? δεν δουλευει ουτε με το ποιο απλο και μικρο αρχειο avi ...... καλη η προσπαθεια αλλα μην λετε οτι δουλευει....ελεος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν σε δουλεύουν αγαπητέ/ή φίλε/η και το πρόγραμμα, σε avi αρχείο, έκανε ότι ακριβώς λέει η περιγραφή...κάτι δεν κάνεις σωστά...ψάξε το

      Διαγραφή
  126. βοηθεια βοηθειαααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!
    εχουν σπασει τα νευρα μου...
    ενω τα εχω κανει ολα οσα γραφονται εδω μεσα κ παλι μαπα το καρπουζι..
    ειναι οντως μλκιουλα ή εγω κανω καπου λαθος
    παρακαλω πειτε μου τι σημαινουντα παρακατω...
    γιατι δεν εξηγειται διαφορετικα...

    [GameofThronesS1E3.avi.avi]
    No srt or idx/sub files found
    in the same folder as the avi.
    Looking for:
    "GameofThronesS1E3.avi-2.srt"
    "GameofThronesS1E3.avi-3.srt"
    "GameofThronesS1E3.avi-4.srt"
    "GameofThronesS1E3.avi-5.srt"
    "GameofThronesS1E3.avi-6.srt"
    "GameofThronesS1E3.avi-7.srt"
    "GameofThronesS1E3.avi-8.srt"
    "GameofThronesS1E3.avi.srt"
    and/or...
    "GameofThronesS1E3.avi.idx"+
    "GameofThronesS1E3.avi.sub"

    Check if there is any mismatch
    in the names of the files.


    WARNING: 1 FILE(S) FAILED. See above.

    END OF OPERATION

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Ευχαριστώ πολύ!! Σε avi το δοκίμασα και δουλεύει άψογα (όπως αναφέρουν οι οδηγίες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Γεια σας.Εχοντας κανει τα παντα σωστα βαζω την ταινια σε usb και το συνδεω στον αποκωδικοποιητη της tv.Εχω εικονα και υποτιτλους οχι ομως ηχο.Τι μπορει να συμβαινει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Γεια σας θα ήθελα να κανω μια ερωτηση . Υπάρχει κανένα πρόγραμμα anbroid που να κανει ενσωμάτωση υποτίτλων απευθείας απο το tablet???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νομίζω ότι ο MX Player υποστηρίζει υπότιτλους σε srt

      Διαγραφή
  130. Καλό και γρήγορο για avi αρχεία, αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι μια Divx ταινία με ενσωματωμένους υπότιτλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. ρε παιδιά έχω την ταινία σε .mp4 μορφή και όχι σε .avi που είναι στην εικόνα....οι υποτιτλοι είναι στην μορφή της εικόνα αλλά η ταινία σε άλλη μορφή....εκεί τι κάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. paidia gia to boutso einai to programmataki! se tainies mp4 den paizei kan!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. τι γραμματοσειρα να βάλω για να μην μου τα βγαζεικινεζικα σε sony bravia 32ex600???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Καλησπέρα. Κατέβασα μια ταινία Thor (2011) DVDRip XviD-MAXSPEED και ακριβώς το ίδιο αρχείο srt για υποτίτλους έκανα τα βήματα σύμφωνα με το πρόγραμμα που λες και το πρόβλημα είναι ότι οι υπότιτλοι δεν συμβαδίζουν σύμφωνα με την ταινία...Γιατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα πρέπει να συγχρονίσεις τους υποτίτλους με την ταινία με το πρόγραμμα Subtitle Workshop.Θα το βρεις δωρεάν στο διαδύκτιο

      Διαγραφή
  135. Πραγματικά τα συγχαρητήριά μου!!!!!Απίστευτη εφαρμογή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. παιδια μολισ το βαζω να κανη την ενσωματωση μου βγαζη WARNING: 1 FILE(S) FAILED. See above.

    END OF OPERATION ενω τα κανω οπωσ ειναι στισ οδηγιεσ μηπωσ μπορει καποιοσ να με βοηθηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. το δικο μου πρόβλημα είναι όταν μετατρέπω τους υποτίτλους την ονομασία, αμέσως από srt προέκταση αλλάζει σε yfia και δεν εμφανίζονται οι υποτίτλοι στην τηλεόραση, σε άλλο υπολογιστή αυτό δεν συμβαίνει...κωνσταντινος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Καλησπέρα... Τα κανω ολα, αποθηκευετε στον χωρο που εχω επιλεξει, αλλα δεν μπορει να παιξει την ταινεια... Μου βγαζει μνμ οτι το αρχιο που επιλεξατε δεν μπορει να παιξει διοτι λειπει ενα αρχειο... Τι μπορω να κανω;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Ποιο συγκεκριμενα μου βγαζει αυτο.. Ο BS.Player δεν μπορεί να αναπαράγει το αρχείο πολυμέσων.
    Δεν έχετε εγκατεστημένο το απαραίτητο codec, το αρχείο μπορεί να είναι κατεστραμμένο ή να μην είναι αρχείο πολυμέσων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. ego arxika antimetopisa problima. oi ypotitloi poy exo periexoyn kai ellinika kai agglika (afoy diafimizetai to site poy toyw katebasa) otan loipon piga na balo tin tainia stin tv(ipostirizei xsubs) moy bgazei mono toys ypotitloys me agglikous xaraktires.ksananigo to aviassxsubs bazo to arxeio ypotitlon bazo kai tin 8esi eksagogis tis tainias kai meta patao congiguration 1,subs1 kai ekei pou leei kai allazo apo default poy itan prin se greek kai emfanizontai kai oi ellinikoi ypotitloi omos einai entelos aposinxronismenoi kserete kanena programma gia na tous sinxroniso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Παιδια συγχαρητηρια για την δουλεια και την υπομονη σας. Ευχαριστουμε για τις συμβουλες. Εγω εχω το εξης προβλημα. Αρκετες φορες καποιοι υποτιτλοι στην διαρκεια της ταινιας χανονται αμεσως χωρις να προλαβαινουμε να τους διαβασουμε. Ενω το ιδιο avi με τους ιδιους υποτιτλους απο το ReComp παιζει μια χαρα. Εχετε καποια ιδεα; Ευχαριστω εκ των προτερων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Related Posts with Thumbnails