Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Πως να δημιουργήσετε το δικό σας μήνυμα κατά το logon στα Windows


Αν θέλουμε κατά την σύνδεση μας στα Windows να εμφανίζεται το δικό μας προσωπικό μήνυμα, κάτι αντίστοιχο δηλαδή με το μήνυμα που εμφανίζεται όταν ανοίγουμε το κινητό μας τηλέφωνο, με λίγες απλές ρυθμίσεις στην registry του υπολογιστή μας μπορούμε να το καταφέρουμε.
Ας ξεκινήσουμε :

Πάμε στον υπολογιστή μας κάτω αριστερά στο start το πατάμε και πληκτρολογούμε regedit


Αυτή η εντολή θα μας ανοίξει το παράθυρο διαχείρισης της registry και θα πάμε στην παρακάτω διαδρομή :
HKEY_LOCAL_MASHINE\Software\Microsoft\Windows NT\Current version\Winlogon


Δεξιά στην οθόνη μας βρίσκουμε το κλειδί LegalNoticeCaption, κάνουμε δεξί κλικ πάνω του και επιλέγουμε Modify(Τροποποίηση) .Στο πεδίο Value Date (δεδομένα τιμής) πληκτρολογούμε τον τίτλο του μηνύματος μας στην περιπτωσή μας έχουμε πληκτρολογήσει Codetech και πατάμε OK.


Στο κλειδί LegalNoticeText πάλι κατά τον ίδιο τρόπο κάνουμε δεξί κλικ και επιλέγουμε Modify(Τροποποίηση) .Στο value data(δεδομένα τιμής) βάζουμε το μήνυμα που θέλουμε να εμφανίζεται, στην περίπτωσή μας πληκτρολογήσαμε το "Καλωσορίσατε στο Blog μας!" και πατάμε OK.


Κάνουμε επανεκκίνηση και το μήνυμα μας θα εμφανίζεται πλέον κάθε φορά που θα κάνουμε logon στα Windows όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.



* Σε περίπτωση που θέλουμε να επαναφέρουμε τις προηγούμενες ρυθμίσεις δηλαδή να μην εμφανίζεται κανένα μήνυμα ακολουθούμε την ίδια διαδικασία απλά σβήνουμε τα κείμενα που έχουμε γράψει.



3 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Related Posts with Thumbnails