Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Συγχώνευση αρχείων pdf σε ενιαίο αρχείο.


Πολλά από τα αρχεία που έχουμε αποθηκευμένα στον υπολογιστή μας είναι της μορφής pdf. Σε παλιότερο άρθρο είδαμε πως μπορούμε να μετατρέψουμε οποιοδήποτε αρχείο σε μορφή pdf. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε πως μπορούμε να συγχωνεύσουμε πολλαπλά αρχεία pdf σε ένα, με την βοήθεια του προγράμματος MergePDF. 


Το MergePDF είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που μπορεί να συγχωνεύσει πολλαπλά αρχεία PDF σε ένα ενιαίο αρχείο PDF μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Είναι δωρεάν, απλό, γρήγορο και εύκολο στη χρήση του. Μπορείτε να το κατεβάσετε πατώντας στο παρακάτω κουμπί :


Όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση εμφανίζεται η κεντρική οθόνη του προγράμματος :


Πατάμε το κουμπί "Add File" πάνω αριστερά, επιλέγουμε τα αρχεία που θέλουμε να συγχωνεύσουμε και πατάμε το κουμπί "Open". Τα αρχεία που έχουμε επιλέξει εμφανίζονται σε λίστα στην οθόνη του προγράμματος. 


Για να προχωρήσουμε στην συγχώνευση τους πατάμε το κουμπί "Merge".


Επιλέγουμε σε πιο σημείο στον σκληρό μας δίσκο θέλουμε να αποθηκευτεί το καινούργιο αρχείο pdf, που θα εμπεριέχει όλα τα αρχεία που συγχωνεύτηκαν, του δίνουμε ένα όνομα και πατάμε το κουμπί save. Σε λίγα δευτερόλεπτα, θα εμφανιστεί στην οθόνη του υπολογιστή μας το νέο αρχείο pdf που δημιουργήσαμε.

Μπορούμε πολύ εύκολα να αφαιρέσουμε ή να αλλάξουμε την σειρά προτεραιότητας στα αρχεία pdf που θα χρησιμοποιηθούν για την δημιουργία του ενιαίου αρχείου από τα κουμπιά στο μενού του προγράμματος όπως φαίνεται στην εικόνα.



Το MergePDF είναι ένα εύχρηστο και αξιόπιστο πρόγραμμα που μπορεί να συνδυάσει πολλαπλά έγγραφα PDF σε ένα. Βασικό του πλεονέκτημα είναι ότι δουλεύει πολύ γρήγορα και μπορούμε να συγχωνεύσουμε τα pdf αρχεία μας μέσα σε δευτερόλεπτα.

2 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Related Posts with Thumbnails