Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Top 5 εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας για Android συσκευές.


Με πάνω από 700.000 εφαρμογές να βρίσκονται διαθέσιμες στο Google Play, κάθε χρήστης Android μπαίνει στον πειρασμό να δοκιμάσει νέες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες για την συσκευή του. Ωστόσο, αργά ή γρήγορα, έρχεται μια στιγμή που το πλήθος των εφαρμογών μας, αρχίζουν να καταναλώνουν μεγάλο ποσοστό από τη μπαταρία, αναγκάζοντας μας να επαναφορτίσουμε τη συσκευή μας πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Παρά την εξέλιξη στην τεχνολογία των οθονών και των επεξεργαστών, δεν υπάρχει ακόμη μεγάλη πρόοδος στις μπαταρίες που χρησιμοποιούνται σε smartphones. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να εγκαταστήσουμε μία εφαρμογή εξοικονόμησης μπαταρίας, η οποία θα επεκτείνει τη διάρκεια της μπαταρίας πολύ περισσότερο.

Σε αυτό το άρθρο θα παρουσιάσουμε 5 από τις καλύτερες εφαρμογές εξοικονόμησης μπαταρίας για την Android συσκευή μας.

Easy Battery Saver :  
Μια πολύ αποτελεσματική εφαρμογή για την καλή διαχείριση ενέργειας και την αύξηση ζωής της μπαταρίας για την Android συσκευή μας. Το Easy Battery Saver θα διαχειρίζεται συστηματικά τη δραστηριότητα των ασύρματων δικτύων (Bluetooth/3G/Wi-Fi) της Android συσκευή μας. Ακόμα μπορεί να προσαρμόζει το χρόνο απενεργοποίησης της οθόνης της συσκευής μας και τις ρυθμίσεις φωτεινότητας. Διαθέτει 4 λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας που μπορoύν να μας γλιτώσουν  μπαταρία έως και 50%.



Battery Booster :
Θεωρείται ως μία από τα πιο ολοκληρωμένες νέες εφαρμογές παρακολούθησης της μπαταρίας από την κοινότητα του Android. Το Battery Booster είναι μια μοναδική εφαρμογή, δεδομένου ότι έχει σχεδιαστεί ειδικά τόσο για Android tablets όσο και για smartphones. Χρησιμοποιώντας ένα απλό και σαφές μενού, μπορούμε να παρακολουθήσουμε την χρήση της μπαταρίας μας και να δούμε ποιες εφαρμογές και προγράμματα καταναλώνουν πόρους από τη μπαταρία σε μια συγκεκριμένη στιγμή. Το Βattery Booster μας επιτρέπει να παρακολουθήσουμε την κατάσταση της μπαταρίας δίνοντας σε πραγματικό χρόνο στατιστικά στοιχεία για τη χρήσης της. Μας επιτρέπει να αλλάξουμε εύκολα τις ρυθμίσεις, με ένα απλό άγγιγμα στην οθόνη.



Battery Dr Saver + Task Killer :
Αυτή η εφαρμογή είναι ένα εξαιρετικό "όλα σε ένα" εργαλείο που μεγιστοποιεί τις δυνατότητες για εξοικονόμηση μπαταρίας στη συσκευής μας. Το "Battery Dr Saver + Task Killer", συνδυάζει δύο λειτουργίες για να εντοπίσει ποιες λειτουργίες ή εφαρμογές "πληγώνουν" την μπαταρία της συσκευής μας και να τις τερματίσει. Με ένα απλό και φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον μας παρέχει πρόσβαση σε πληροφορίες για τη φόρτιση της μπαταρίας, τις λειτουργίες και τις ρυθμίσεις της.



JuiceDefender :
Θεωρείται ως η πιο δημοφιλής και αποτελεσματική εφαρμογή εξοικονόμησης ενέργειας μπαταρίας από την Android κοινότητα. Το JuiceDefender είναι μια εφαρμογή που ενισχύει σημαντικά την απόδοση της μπαταρία της συσκευής μας. Το JuiceDefender μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε ανάμεσα από πέντε προφίλ εξοικονόμησης μπαταρίας. Το προεπιλεγμένο προφίλ διαχειρίζεται μόνο τις βασικές λειτουργίες για την αύξηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας μας. Ωστόσο, τα υπόλοιπα προφίλ παρέχουν μια πιο προσαρμοσμένη και προηγμένη λύση για τη διατήρηση της μπαταρίας, ώστε να μεγιστοποιηθεί η ισχύς της.



CPU Tuner :
Τέλος, για όλους τους rooted ιδιοκτήτες συσκευών Android, το CPU Tuner είναι το ιδανικό μέσο εξοικονόμησης ενέργειας μπαταρίας που πρέπει να έχουν. Χρησιμοποιώντας λεπτομερή στατιστικά, παρέχει όλες τις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό του είναι ότι η μοναδική λειτουργία που παρέχει με το όνομα "Triggers", η οποία μπορεί να προσδώσει στην Android συσκευή μας τη δυνατότητα να επιλέξει ανάλογα με το ποσοστό της μπαταρίας μας ποιες λειτουργίες της θα μπορούν να ενεργοποιηθούν.



3 σχόλια:

  1. Το Easy Battery Saver είναι το καλύτερο για μένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. fgtffhfhfhfhfhhfhffhfhfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δοκιμάστε και την εφαρμογή μου, ευχαριστώ

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.electroaddict.advancedflashlight

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Related Posts with Thumbnails