Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Moborobo: Πλήρη σουίτα εφαρμογών για Android και iOS smartphones!


Όλα τα Android smartphones έχουν τα δικά τους εργαλεία διαχείρισης με τα οποία μπορούμε να  συγχρονίσουμε τα δεδομένα μας από το τηλέφωνό στον υπολογιστή μας. Αυτά τα εργαλεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να οργανώσουμε τις  επαφές μας, να δημιουργήσουμε αντίγραφα ασφαλείας καθώς και να διαχειριζόμαστε με μεγαλύτερη ευκολία αρχεία, με την άνεση που προσφέρει ένας υπολογιστής. Εργαλεία διαχείρισης όπως το Samsung KIES και το HTC Sync, για παράδειγμα, μας επιτρέπουν να διαχειριζόμαστε τα Android smartphones από τον υπολογιστή μας.

Ωστόσο υπάρχουν και πολλά τέτοια εργαλεία διαχείρισης τρίτων κατασκευαστών που λειτουργούν ακριβώς όπως αυτά των μεγάλων brand name του χώρου, αλλά με ακόμη περισσότερες δυνατότητες. Μία από αυτές τις εφαρμογές, η οποία ξεχωρίζει είναι το Moborobo, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε πατώντας στο παρακάτω κουμπί.


Ξεκινώντας το Moborobo θα εμφανιστεί το κύριο μενού του. Στην κορυφή του παραθύρου διακρίνονται οι καρτέλες Home, Data, App, Tunes, Images, Videos, και Themes. Μόλις ξεκινήσει η εφαρμογή, θα χρειαστεί να συνδέσουμε το Android smartphone μας στον υπολογιστή μας. Υπάρχουν δύο μέθοδοι με τους οποίους μπορούμε να  συνδέσουμε το τηλέφωνό μας με το Moborobo. Ο πρώτος τρόπος είναι μέσω καλωδίου USB, ενώ μπορούμε να μην κάνουμε χρήση καλωδίων και να επιλέξουμε σύνδεση μέσω Wi-Fi.


Home Tab

Μόλις η σύνδεση του Android smartphone με τον υπολογιστή ολοκληρωθεί, στην καρτέλα Home θα μας παρουσιάσει πολλά στατιστικά στοιχεία και άλλες πληροφορίες σχετικά με τη συσκευή μας. Το Moborobo θα μας προσφέρει μια συνοπτική πληροφόρηση που περιλαμβάνει την έκδοση του firmware και το επίπεδο φόρτισης της μπαταρία μέχρι τον δεσμευμένο και ελεύθερο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου μας. 



Data Tab

Η καρτέλα Data μας προβάλλει δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο τηλεφώνου μας όπως τις επαφές, τα μηνύματα μέχρι και το ιστορικό των τελευταίων κλήσεων. Και οι τρεις αυτές λειτουργίες είναι  πολύ ισχυρές προσφέροντας οτιδήποτε και αν σκεφτούμε, ακόμα και τη δυνατότητα να απαντήσουμε σε κάποιο μήνυμα που έχουμε λάβει.

Το Moborobo μας προσφέρει την δυνατότητα να παρουσιάσουμε τις επαφές μας με κάποιο από τα διαθέσιμα φίλτρα ή να δημιουργήσουμε τα δικά μας. Όσον αφορά την επεξεργασία των επαφών έχουμε τη δυνατότητα να διαγράψουμε ή να προσθέσουμε επαφές ή στοιχεία τους, να εξάγουμε μαζικά τις επαφές μας για backup ή να τις εισάγουμε όλες για επαναφορά.


Apps Tab

Στην καρτέλα Apps μπορoυμε να δούμε όλες τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή μας, καθώς και να εγκαταστήσουμε επιπλέον εφαρμογές ή να διαγράψουμε όσες δεν χρειαζόμαστε πλέον. Επιπλέον, μπορούμε να αλλάξουμε τη διαδρομή εγκατάστασης μιας εφαρμογής επιλέγοντας την εσωτερική μνήμη ή την κάρτα SD του τηλεφώνου μας.


Tunes, Images, Videos & Tab

Ακριβώς όπως και στην καρτέλα Apps, το Moborobo συγχρονίζει τη μουσική, τις φωτογραφίες σας και τα αρχεία βίντεο. Μπορείτε να ακούσετε τα αρχεία MP3 σας, να δείτε τα φωτογραφικά άλμπουμ σας, να παρακολουθήσετε ταινίες κάνοντας απλά κλικ πάνω τους ή και να αποθηκεύσετε στο τηλέφωνό σας multimedia υλικό από τον υπολογιστή ή το laptop σας.




Themes Tab

Η τελευταία καρτέλα του Moborobo μας επιτρέπει να κατεβάσουμε και να εγκαταστήσουμε όμορφες ταπετσαρίες στο Android κινητό μας τηλέφωνο, δίνοντας του νέα εμφάνιση. 


H  εφαρμογή Moborobo είναι αναμφισβήτητα η πιο ολοκληρωμένη σουίτα διαχείρισης Android συσκευών. Η πληθώρα των επιλογών που προσφέρει, σε συνδυασμό με το άψογο και κομψό περιβάλλον, το κάνουν ένα απαραίτητο εργαλείο για όλους τους κατόχους Android smartphones , και ακόμη περισσότερο για όσους χρησιμοποιούν μαζί Android και iOS111.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Related Posts with Thumbnails